joi, 14 ianuarie 2016

La multi ani 2016 !

 Carte noua in biblioteca

         Incepem anul 2016 cu noi achizitii de carte , din toate domeniile, cerute de utilizatori sau in completarea unor colectii. Oricum, orice cititor, indiferent de sex,varsta sau ocupatie, isi poate satisface dorinta de a lectura ceva pe placul lui. De fapt acesta este scopul cartilor noi intrate in biblioteca: sa satisfaca dorintele utilizatorilor, sa atraga altii noi si sa creasca frecventa acestora. Cifrele statistice raportate reflecta aceste cresteri dar mai important este sa reusim sa-i aducem in biblioteca, locul unde rasfoind o carte traiesti o poveste.
An de an am facut achizitii de carte de si abonamente la ziare si reviste de peste 5000 lei. Pentru asta multumesc sincer d-lui primar Petre Petre si d-nei contabil sef Manea Sica, pentru intelegere si pentru eforturile pe care le-au facut in fiecare an in alocarea acestor fonduri in bugetul bibliotecii.

Ramane doar sa le rasfoiti, carti, ziare, reviste si cu siguranta ele va vor aduce un strop de bucurie in plus in anul in care am intrat.
    La multi ani si sa aveti un an mai bun si mai bogat in impliniri!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu